onsdag 29 september 2010

Golfweekend Tyskland

Letar du efter golfweekend i Tyskland? Tyskland är kanske inte det vanligast landet man förknippar med golf, men golfweekend i Tyskland blir vanligare och vanligare. Främst beror det så klart på att det är enkelt att åka på golfweekend till Tyskland eftersom det ligger så nära. Dessutom är golfsäsongen i Tyskland lite längre än golfsäsongen i Sverige. Ett enkelt sätt att åka på golfweekend i Tyskland är att åka buss. Lycka till att hitta golfweekend i Tyskland!

lördag 25 september 2010

Golfresor golfweekend

Funderar du på att åka på golfresa eller golfweekend? Att åka på golfresor eller golfweekends är ett bra sätt att förlänga säsongen och en chans att se golfbanor i andra länder och andra platser än den egna hemmabanan. Det finns många golfbanor i Sverige som erbjuder golfweekends och golfpaket. Vill du åka på golfweekend utomlands eller golfresa utomlands är Italien, Spanien, Tyskland, England, Irland, Sydafrika, Spanien, Turkiet, Portugal och Thailand bra alternativ. Lycka till att hitta golfresor och golfweekend!

tisdag 21 september 2010

Golfklubbor för nybörjare

Ska du börja spela golf och letar efter golfklubbor för nybörjare? Här får du tips om vad du ska tänka på när du ska köpa golfklubbor för nybörjare. Först och främst ska du tänka på att köpa golfklubbor för nybörjare som är lättspelade och förlåtande, dvs att du inte måste träffa helt rätt för att få en okej träff. Tänk också på att inte köpa för dyra golfklubbor för nybörjare eftersom du antagligen kommer vilja köpa nya golfklubor ganska snart. Ett bra tips är att köpa begagnade golfklubbor för nybörjare, efetrsom du då får bra golfklubbor för nybörjare till ett riktigt bra tips. Bra ställen att köpa begagnade golfklubbor för nybörjare är Tradera och Blocket.

måndag 6 september 2010

Tips på golfklubbor

Vill du ha tips på golfklubbor? Så här gör jag när jag behöver tips på golfklubbor: för det första brukar jag fråga om tips om golfklubbor på golfforum på nätet, till exempel på golf.se. För det andra brukar jag läsa recensioner och tips om golfklubbor på till exempel Pricerunner och Prisjakt. För det tredje brukar jag fråga pron på min golfklubb om tips på bra golfklubbor, och för det fjärde brukar jag fråga om tips på golfklubbor i golfbutiker och bland vänner och bekanta. Hoppas du fått bra tips om golfklubbor!